fbpx

Jedilnik

NOV URNIK JEDILNICE

PONEDELJEK – ČETRTEK:

ZAJTRK OD 7.00 DO 8.30 URE

KOSILO OD 13. DO 14.30. URE

VEČERJA OD 18.00 DO 19.00 URE

PETEK:

ZAJTRK OD 7.00 DO 8.30 URE

KOSILO OD 13. DO 14.30 URE

JEDILNIK: 25. 5. – 29. 5. 2020

PONEDELJEK, 25. 5.

ZAJTRK

Marmelada, med, maslo (7), koruzni kosmiči (1,6,7,8), mleko (7), kruh (1), topli napitki (7), jabolko

KOSILO

I. goveja juha z zakuho (1,3,9), pečena klobasa, dušeno zelje (1), pire krompir (7), pecivo (1,3,7)

VEČERJA

I. 2 kom. polžek pica (1,3,7), topli napitki (7), sadje

TOREK, 26. 5.

ZAJTRK 5 kom. Palačinke, kremni namaz (5,6,7,8), marmelada, koruzni kosmiči (1,6,7,8), mleko (7), kruh (1), topli napitki (7), jabolko
KOSILO I. goveja juha z zakuho (1,3,7), piščančja rižota, mešana solata
VEČERJA I. Carski praženec (1,3,7), kompot

SREDA, 27. 5.

ZAJTRK
Sirni namaz (7), pečeno jajce (3), koruzni kosmiči (1,6,7,8), mleko (7), kruh (1), topli napitki (7), jabolko
KOSILO

I. gobova juha, kotlet po madžarsko (1), kroketi (1,3), mešana solata

VEČERJA I. mesni mehiški žepek (1, 3, 7), mešana solata – paradižnik, paprika, kumare, čebula

ČETRTEK, 28. 5. 

ZAJTRK
Salama, sir (7),  koruzni kosmiči (1,6,7,8), mleko (7), kruh (1), topli napitki (7), jabolko
KOSILO I. zelenjavna kremna juha, čufti v paradižnikovi omaki (1), pire krompir (7), pecivo
VEČERJA I. pečene perutničke, pommes frites, solata rdeča pesa

PETEK, 29. 5.

ZAJTRK
Med, maslo (7), sir kocke (7), koruzni kosmiči (1,6,7,8), mleko (7), kruh (1), topli napitki (7), jabolko
KOSILO I. zelenjavna juha z mesom (1), pecivo (1,3,7)

Pridržujemo si pravico do spremembe jedilnika!
LEGENDA ALERGENOV:
Skladno z  Uredbo EU (Št. 1169/2011) se morajo v obratih javne prehrane označevati vse snovi, ki lahko povzročajo alergije ali preobčutljivosti (tako imenovani alergeni). Vsi alergeni, zajeti v tej uredbi, so navedeni v tabeli. Alergeni so označeni na jedilniku s številko v oklepaju.

1 gluten, 2 raki, 3 jajca, 4 ribe, 5 arašidi, 6 soja, 7 mleko, 8 oreščki, 9 listna zelena, 10 gorčično seme, 11 sezamovo seme, 12 žveplov dioksid, 13 volčji bob, 14 mehkužci