Vpis

Spoštovani starši in bodoči dijaki in dijakinje!

V šolskem letu 2018/2019 bomo sprejeli 55 dijakinj in 70 dijakov (do zapolnitve dvanajstih vzgojnih skupin).

V Dijaškem domu Drava Maribor so vam na široko odprta vrata, zato vas vabimo, da nas do 5. 7. 2018 obiščete in si pridobite vse potrebne informacije glede bivanja pri nas.

V dijaški dom se prijavite z oddano prijavnico, ki jo do 5. 7. lahko dostavite osebno, do 31. 8. pa pošljete po navadni (Dijaški dom Drava Maribor, Smetanova ulica 67, 2000 Maribor) ali skenirano po elektronski pošti (maja.nemsak@dddrava.si).

Starši, ki imajo v dijaškem domu hkrati vključenega več kot enega otroka in želijo uveljavljati subvencijo za plačilo bivanja v dijaškem domu, ob vpisu priložijo tudi izpolnjeno vlogo za subvencionirano bivanje v dijaškem domu.

Prijavljeni dijaki in dijakinje lahko do 5. 7. 2018 osebno prevzamete dokumentacijo za vpis v naš dijaški dom, v nasprotnem primeru vam jo pošljemo po pošti. 

Dijakom višjih letnikov, ki so že vpisani v naš dom, se z novim šolskim letom ni potrebno ponovno vpisati, ker so ob vpisu sklenili nastanitveno pogodbo za vsa leta trajanja programa, v katerega so vpisani.

Informacije v zvezi z vpisom dobite pri naši svetovalni delavki Maji Nemšak (tel.: 02/234 81 68, elektronski naslov: maja.nemsak@dddrava.si).

 

DOKUMENTI: